Världsdelarna (SOS 22)

17 September kl.0900-1100

Välkommen till Söder Om Söder 2022!

Årets SOS-event hålls lördagen den 17:e september, och är det åttonde i ordningen. Vi lyfter blicken mot horisonten, och eventet kommer därför att handla om våra världsdelar. Det blir en lång resa som tar sin start i Svartbäcken / Haninge, går kors och tvärs över vår planet, för att sedan avslutas på samma plats. Så gör dig redo, packa kappsäcken med något matnyttigt och häng med på en odyssé utöver det vanliga.

Färdplan och tidtabell

Några korta hålltider för dagen, man väljer såklart själv hur lång tid man vill spendera på eventet. Möjlighet att samlas för lunch för de som vill kommer att finnas, se nedan.

Community Celebration Event

09:00   Vi träffas i kön till resebyrån vid de publicerade koordinaterna. Vi pratar om Geocaching, tittar på/byter travel bugs med varandra, och kanske planerar framtida resor till fjärran land.

10:00   Resebyrån öppnar, och information om kommande resor blir tillgänglig.

11:00   Eventet avslutas, och EO-teamet vinkar av de äventyrslystna resenärer som vill utforska världsdelarna på egen hand.

Transferservice för långdistansresenärer

12:30   Loungen på eventkoordinaterna öppnar. Vi ser till att det finns möjligheter till grillning, så ta med det ni vill äta och dricka. Ketchup, senap och liknande finns vid eventplatsen.

13:30   Loungen stänger, och vi ger oss av mot nya spännande mål.

Eventarrangörerna kommer att finnas tillgängliga på eventplatsen från eventets början, tills det att loungen stänger.

Transport

Till hållplats Svartbäcken kommer du med SL-buss 807 som går från Gullmarsplan. Från hållplatsen tar det ca 10 minuter att gå ut till eventplatsen. Bilparkering finns vid Svartbäcksskolan (se waypoint), där det är tillåtet att parkera under helgerna.

https://www.geocaching.com/geocache/GC8K168